Bericht van de week

De Brabantse Open Kerkendag wordt de landelijke Open Kerkendag!

Beste lezers,

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat hier een nieuwsbericht van de week is geplaatst, maar in tussentijd heeft de Stichting Open Kerken zeker niet stil gezeten. Op tweede pinksterdag, 29 mei 2023, staat namelijk de derde editie van de Open Kerkendag gepland. De Stichting Open Kerken spreidt haar vleugels uit, want het Brabants/Zeeuwse initiatief gaat het land in. De Brabantse Open Kerkendag wordt namelijk de landelijke Open Kerkendag! De voorbereidingen voor de landelijke uitrol zijn in volle gang. De kerken – ongeacht denominatie of herbestemming – zijn natuurlijk de wind onder onze vleugels, dus wij hopen ook dit jaar weer op een grote deelname te kunnen rekenen. Het aanmelden van kerkgebouwen en/of activiteiten kan nu al door te klikken op: aanmelden.

Open Kerkendag is ook op Facebook, Instagram en LinkedIn te vinden.

Hartelijke groet,

Liam Borger – coördinator Open Kerkendag 2023

Naar nieuwsarchief

Korte nieuwsflitsen

1 jaren geleden

Open Kerken
🚨 Morgen is het zover: de Open Kerkendag op tweede pinksterdag! Kom en ontdek de prachtige kerken in heel Nederland. Bewonder de architectuur en kunstwerken, leer meer over de geschiedenis en de rol van het geloof. Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud, dus er is voor elk wat wils! Mis deze unieke ervaring niet en kom morgen naar de Open Kerkendag. Tot dan! #openkerkendag2023 #cultuur #kunst ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Open Kerkendag 2019? Schrijf u dan hieronder in voor onze digitale nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.